ISUZU'dan İftar

ISUZU

Eken Motorlu Araçlar Ltd. Şti.'den ISUZU'culara iftar yemeği

Bölgenin tanınmış kuruluşlarından Eken Motorlu Araçlar Ltd. Şti Güney Marmara Bölge Bayii bulunduğu ISUZU PİCK UP bayiliği nedeni ile müşterilerin iftar yemeği verdi.

Eken Prestij Oteli, Balo salonunda gerçekleşen iftar yemeğine ISUZU PİCK UP müşterileri yanı sıra, alternatif ISUZU PİCK UP müşterileri katıldı.

Eken Prestij Otel Balo salonunda ISUZU PİCK UP müşterileri için özel olarak hazırlanmış firma iftarına yaklaşık 600 kişi katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Eken Motorlu Araçlar Ltd. Şti yönetim kurulu üyesi Onur Eken, uzun soluklu ISUZU PİCK UP bayii olarak başarılı bir çalışma yaptıklarını özellikle Isuzu D-Max Pick Up modellerin tercih edildiği bölgemizde geniş bir ISUZU ailesi oluşmasına neden olduğunu söyledi.

Eken, daha sonra iftar yemeğinin kendine özgü ortamını bozmamak adına 4 dakikalık ISUZU D-Max PİCK UP video klip gösterisinde bulundu.

Eken Prestij oteldeki iftar yemeğinden mutlu ayrılan ISUZU PİCK UP’ lar ayrına servis hizmeti alma ve ilerideki günlerde deneme sürüşü yapabilmek amacı ile form dolduruldu.



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false